Historie

Den 1. april 1971 starter Kurt Carstensen som selvstændig revisor. Kurt Carstensen er HDér og registreret revisor.

Den 1. juli 1975 bygger Kurt Carstensen Kontor på Thujavej 27, 5250 Odense SV. Kurt Carstensen og 2 samarbejdspartnere flytter ind i den nye bygning og kalder revisionsfirmaet for Revisorgården I Odense ApS. Vi findes nemt under Revisor Odense, Revisor Dyrup, Revisor Dalum eller Revisor Fyn.

Den 2. januar 1981 køber Kurt Carstensen sin daværende samarbejdspartner ud af Revisorgården I Odense ApS, det bliver starten på en lang karriere som ene indehaver.

I 1979 køber Revisorgården I Odense ApS den første computer. Mini computeren bliver til 2 og de bliver brugt til bogføring for kunder. Kunderne modtager udskrifter i form af balancer, kontoudskrifter mv. Computeren skal dog fodres med både diskette til kundedata og diskette til programmer.

I 1987 kommer den første pc som senere sammen med netværk bliver starten på Revisorgården I Odense ApS´s omfattende it brugerflade.

1. januar 1997 bliver der optaget 2 partnere. De 2 partnere er Leif Christensen og Bo Bødker. Leif Christensen er HDér og registreret revisor og Bo Bødker er registreret revisor. Leif Christensen og Bo Bødker har på dette tidspunkt begge ca. 15 års erfaring i branchen og de har begge været ansat hos Revisorgården I Odense ApS i størstedelen af de 15 år.

1. juli 2005 træder Kurt Carstensen ud at indehaverkredsen. Indehaverkredsen på Revisorgården I Odense ApS består nu af Registreret revisor Leif Christensen H.D. og Registreret revisor Bo Bødker.

1. januar 2014 oprettes Revisorgården i Dalum ApS. Revisorgården i Dalum ApS er beliggende på Sorgenfri alle 23 og kan træffes på mobil 28191716.

1. april 2014 køber Revisorgården i Odense ApS ejendommen Thujavej 27, hvor Revisorgården i Odense ApS er beliggende.

I årene op til 2009 har Revisorgården I Odense ApS blevet kontrolleret 2 gange af Erhvervsstyrelsen og begge gange har vi bestået uden bemærkninger. Vi er ligeledes blevet kontrolleret af Erhvervsstyrelsen i 2011 og bestået uden bemærkninger.

Revisorgården I Odense ApS er i dag et veletableret revisionsfirma med det sidste nye it udstyr både på hardware og software siden. Revisorgården I Odense ApS har 6 dygtige medarbejder som står klar til at hjælpe vores kunder.

Har du brug for en dygtig rådgiver er du velkommen til at kontakte os.